InVise

Nieuw in het assortiment van MonoblockExpert is de InVise WZ32 Premium monoblock airconditioner.

Qua model lijkt deze monoblockairco veel op de “coolbuddy’s” en “justfires”. Dit komt omdat ze van dezelfde ontwerptafel en fabriek komen. Echter er zit wel degelijk verschil in deze modellen met name ‘onder de motorkap’ en de prijsstelling.

De InVise WZ32 is een ‘premium’ model, wat wil zeggen dat deze monoblock ook uitermate geschikt is om te verwarmen, ook bij vorst buiten tot -12°C.

  • Geschikt voor ruimtes  tot ± 100-120m³
  • Koelcapaciteit 3,348 kW

De InVise WZ32 heeft 2 lucht af- en aanvoerbuizen aan de achterzijde met een diameter van ø162mm.

Buiten op de muur komen alleen 2 roosters in zicht, deze kunststof roosters worden standaard meegeleverd. Voor aluminiumroosters betaald u een meerprijs van €29,95 per set. Ook eenvoudig op een bovenverdieping te plaatsen, de roosters kunnen van binnenuit geplaatst worden, geen ladder of steiger nodig aan de buitenzijde!

De airco wordt geheel compleet geleverd, geschikt voor doe-het-zelf montage, inclusief een handige boormal, de buizen en roosters, een infrarode afstandsbediening en natuurlijk een installatie- en gebruikershandleiding.

Op de InVise WZ32 premium airconditioning zit standaard twee jaar garantie.

“Stille” airco’s (Tot 50 dB)

Stille airco’s zijn de perfecte oplossing voor mensen die al snel last hebben van een zacht gebrom. Je moet er iets voor over hebben om de hitte te verslaan, maar het geluid van een airco hoeft daar niet bij te horen. Met een stille airco gaat het aantal decibel maar tot 50 dB, dat is zachter dan een pruttelend koffieapparaat of koelkast die aanslaat. Als het geluid van een standaard airconditioning je irriteert of überhaupt opvalt, is het verstandig een stille airco te kopen. Echter er bestaan GEEN Airconditioners die geen geluid maken.

Montage

Mocht u de montage toch liever niet zelf willen doen, dan kunnen wij dit, tegen een geringe vergoeding, voor u verzorgen. Tevens kunnen wij ook de gaten in de buitenmuur voor u boren. (geen beton)