Eersteklas producten op het gebied van elektrische vloerverwarming

Kies voor elektrische vloerverwarming

  • Hoog rendement, 100%
  • Geen leiding- en schoorsteenverlies
  • Geen onderhoudskosten
  • Regeling van de temperatuur per ruimte
  • Geen zichtbare leidingen
  • Thermostaten passend bij elk interieur
  • Eenvoudig zelf te leggen

WarmtepanelenNederland heeft vloerverwarming voor woonhuis, winkel, sporthal en iedere andere ruimte die comfortabel verwarmd moet worden.

De vloerverwarming is geschikt voor vrijwel alle soorten ondervloeren zoals beton, gerenoveerde badkamervloeren (tegels) en zelfs houten vloeren.

Een belangrijk voordeel van vloerverwarming is dat, doordat er maar een bescheiden luchtcirculatie is, de verplaatsing van stof aanzienlijk minder is dan met traditionele radiatorverwarming. Met name voor mensen met allergieën of astma is dit een groot voordeel. Verder is het natuurlijk zo, dat vloerverwarming een behaaglijke verwarming is, omdat warmte opstijgt.

Grofweg is er onderscheid te maken tussen verwarming in de vorm van losse kabels en verwarmingskabel voorgeconfectioneerd op een mat in een standaard breedte vanaf 50 cm en met verschillende lengtematen.

De meeste gebruikelijke vorm is die van de voorgenoemde verwarmingsmat. Deze matten kunnen ingezet worden als vloerverwarming in badkamers, toiletten, of, meer in het algemeen, onder een tegelvloer. Maar uiteraard kunnen deze producten ook toegepast worden voor wandverwarming, scheepsverwarming en caravanverwarming.
Belangrijk om warmte verlies te voorkomen is dat een vloer waarop de verwarmingsmat geinstallerd word goed geisoleerd is. Indien u de vloerverwarmig direct op een cement of betonnen ondergrond wilt plaatsen, is het raadzaam om een isolatie laag onder de verwarmingsmat te plaatsen. De Warmtepanelenexpert heeft diverse isolatie materialen van het mer Warmup in haar assortiment.

De WarmtepanelenNederland is dealer van drie merken vloerverwarmingsmatten: Warm-Up, HGI (MBJ) en Entrasol.

Alle isolatie en vloerverwarmingsmatten zijn leverbaar in diverse afmetingen en diktes.