Montage

montage

De montage van de infrarood panelen is zeker heel simpel, én kunt u zelf verzorgen.

Onze Sunjoy panelen zijn extra licht in gewicht en zoals gezegd,heel eenvoudig te monteren. Met slechts enkele schroeven kunnen ze volledig “strak”  tegen het plafond of wand worden gemonteerd. Dat wil zeggen dat er dan geen ruimte tussen het paneel en het plafond of de wand zit. Bij de Sunjoypanelen is hier een bijkomend voordeel: namelijk dat de infrarood panelen aan de achterzijde geisoleerd zijn. Hierdoor komt er aan de achterzijde geen loze warmte vrij.

De sunjoy panelen zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer, omdat deze IP-55 geclassificeerd zijn. Dat wil zeggen dat ze heel goed water kunnen verdragen.

Voor alle panelen is een stroomvoorziening van 230V nodig is. Met een eventueel aan te sluiten thermostaat kan een ruimte temperatuur worden ingesteld als u dit wenst. Deze zijn verkrijgbaar in eenvoudig niet-programmeerbaar tot en met volledig programmeerbaar. Bijvoorbeeld om de temperatuur op alle dagen van de week naar wens in te kunnen stellen.
Alle Sunjoy warmtepanelen worden geleverd met aansluitsnoer, echter zonder stekker.

De Sunpower panelen zijn iets zwaarder in gewicht ten opzichte van de Sunjoy  panelen. Daarentegen heeft het Sunpower paneel geen omlijsting waardoor deze er net iets strakker uitziet. Het Sunpower paneel is IP-44 gelassificeerd, dat wil zeggen dat het paneel spatwaterdicht is. Het  Sunpower infrarood paneel wordt geleverd met aansluitsnoer en stekker. Ook dit paneel kan eenvoudig tegen de wand of een plafond worden gemonteerd, door middel van de ‘H’beugel aan de achterkant.

Wilt u het relais tussen plafond en paneel in hangen, zodat dit uit het zicht is?
Hiervoor hebben we speciaal op maat gemaakte losse beugels. Deze monteert u op de plek waar u dit met de ‘H’ beugel heeft uitgemeten. Vraag naar de meerprijs van deze kwartet beugels.

 

Heeft u vragen over de montage van een infrarood warmtepaneel, dan kunt u ons gerust mailen of bellen.
Op onze site www.warmtepanelennederland.nl kunt u de juiste gegevens vinden.

Advies

Op het moment dat u graag advies wilt op een door u aangegeven locatie met een maximale afstand van 75km vanaf ons kantoor in Weert, willen wij hier graag aan tegemoet komen. Echter door de toename van deze vraag zijn wij genoodzaakt hier een onkostenvergoeding voor te vragen.
Deze onkostenvergoeding van € 99,00 voor dit adviesgesprek wordt vooraf door u betaald en krijgt u volledig terugbetaald wanneer u minimaal 2 infrarood warmtepanelen bij ons besteld.

Advies op locatie tot 15km vanaf ons kantoor in Weert doen wij gratis!