Warmtepanelen Den Bosch, DÉ SPECIALIST bij koude winters

Infrarood warmtepanelen Den Bosch: wij zorgen voor een aangename warmte bij u in huis!

Waarom een infrarood warmtepaneel?

Nu de gasprijzen behoorlijk stijgen, wordt het steeds duurder om uw huis te kunnen verwarmen. In plaats van telkens u thermostaat een graadje hoger te zetten en daardoor u hele huis meteen op te warmen, kunt u met een warmtepaneel alleen de plekken verwarmen die op dat moment nodig zijn. Daarnaast is het verwarmen door middel van een warmtepaneel in combinatie met zonnepanelen energiezuiniger en dus kostenbesparend!

Hoe werkt het verwarmen met onze infrarood panelen?

De infrarood warmtepanelen worden aan het plafond of de wand opgehangen. De warmtepanelen werken niet als een conventionele radiator die de lucht in de ruimte circuleert en verwarmt. Daarentegen geeft het warmtepaneel middels infraroodstraling warmte af. Deze straalt alle objecten aan die zich binnen het bereik van de straling begeven. Alle aangestraalde objecten, zoals wanden, vloeren, plafonds, meubels, etc. warmen hierdoor op. Vervolgens staan ze op hun beurt weer warmte af aan de omgevingslucht. Met infrarood warmtepanelen wordt de ruimte gelijkmatig verwarmd. Daardoor is er nauwelijks verschil in temperatuur tussen vloer en plafond.
Met een jarenlange ervaring leveren wij nog steeds met veel plezier de juiste producten aan onze klanten in heel Nederland, waaronder Den Bosch! Ten eerste willen wij graag snel en goed leveren. Ten tweede vinden we het heel fijn als er vertrouwen ontstaat tussen de klant en ons.

Warmtepanelennederland.nl – Den Bosch

Wij zijn Silvester Caris en Nicole Caris (vader en dochter) en eigenaren van Handel & Adviesbureau Caris VOF. “We werken met heel veel plezier samen!”
Wij adviseren u graag over het juiste infrarood warmtepaneel, ook voor u in Den Bosch.

Handels & Adviesbureau Caris VOF heeft een drietal websites in haar beheer, waaronder warmtepanelennederland.nl. Daarnaast beheren wij ook de volgende websites: monoblockexpert.nl en airshopping.eu

Heeft u advies nodig of twijfelt over welk product het meest geschikt is voor uw huis? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Top 700W Zwart ThermoUp