Garantie & Klachten

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 24 uur na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij in overleg met de leverancier zorg dragen en deze aanmelden voor reparatie of vervanging welke gedaan wordt door de leverancier.

Kwaliteit en transparantie

Artikelen gekocht bij warmtepanelennederland.nl, kunnen binnen 14 dagen onherroepelijk retour gestuurd worden mits deze ongebruikt en in origineel nog gesloten verpakking worden geretourneerd en op de wijze zoals u het ontvangen heeft. Artikelen die gebruikt en- of reeds geïnstalleerd zijn geweest worden niet retour genomen omdat wij voor kwaliteit en transparantie gaan. “u zou het ook niet prettig vinden om een warmtepaneel te ontvangen die eerst elders heeft gehangen en zijn werk heeft gedaan” Wij garanderen u daarom dat alle artikelen, gekocht bij warmtepanelennederland.nl, 100% nieuw en ongebruikt zijn.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@warmtepanelennederland.nl. Wij zoeken dan voor u naar een passende oplossing. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Alle prijzen vermeldt in deze webshop komen tot stand i.o.m. leveranciers en importeurs van de beschreven artikelen, voor alle getoonde prijzen geldt: onder voorbehoud van druk c.q. zetfouten.

Levering

Alle artikelen worden rechtstreeks geleverd af-fabrikant met volledige garantie voor de duur van 2 jaar.
De verkoopprijzen in deze webshop zijn incl. 21% BTW.

Retourneren

Wanneer u een product wilt retourneren is dit alleen mogelijk als het product nog niet is gebruikt en in originele staat geretourneerd kan worden. Wanneer u een paneel wilt retourneren uit eigen keuze, (dus geen beschadiging of fabriektechnische fout) dan zijn de verzendkosten voor u zelf.

Moet een product geretourneerd worden omdat er tijdens transport een beschadiging is ontstaan, of omdat het fabriektechnisch niet in orde is, dan betalen wij de verzendkosten voor het retourneren van het product.