Veilig betalen

Veilig betalen

Bij WarmtepanelenNederland.nl bent u verzekerd van een veilige online betaling. WarmtepanelenNederland.nl maakt namelijk gebruik van de betaalservice van SiSow (Santu) die u een veilige betaalomgeving garanderen. SiSow (Santu) handelt online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen.

Beveiligde verbinding via SiSow (Santu)

SiSow biedt u betalingsmogelijkheden die voldoen aan alle veiligheidseisen.
Het betaalproces van SiSow wordt volledig veilig door de DNB in de gaten gehouden.

WarmtepanelenNederland is dé leverancier van warmtepanelen en aanverwante producten in Nederland. Door de scherpe prijsstelling, service en goede leveringsvoorwaarden zijn wij een toonaangevende onderneming voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.


Betalingsmogelijkheden zijn o.a.:

iDeal

Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien. Maakt u gebruik van Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan is iDeal voor u een optie. Middels internetbankieren kunt u de betaling direct online in een beveiligde omgeving voltooien.

iDeal QR (uitsluitend in Nederland)

Door een iDeal QR code te scannen wordt een betaalopdracht klaargezet in de mobiel bankieren App van de consument. Om de transactie af te ronden geeft de consument goedkeuring met zijn of haar mobiele pincode. De iDeal QR code is te herkennen aan het vertrouwde roze logo in het midden van de code. Via de mobielbankieren app doorloopt u de bekende stappen

Bancontact

Bancontact is een online betaalsysteem van banken in België. Hiervan kunt u gebruikmaken indien u klant bent bij één van de volgende banken: Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of Record Bank.

Overboeking per bank

Kiest u liever voor overboeking per bank? Dan ligt het initiatief van de betaling geheel bij u. De bestelling wordt door ons pas in behandeling genomen als het verschuldigde bedrag bij ons is verwerkt. Het door u betaalde bedrag dient exact overeen te komen met het bedrag van de geplaatste bestelling. Vermeld altijd uw ordernummer/klantnummer bij uw overboeking.

Betalen bij afhalen

Als u liever uw bestelling bij ons komt afhalen, kunt u ook kiezen voor de optie betalen bij afhalen Als u middels deze optie een bestelling plaatst op onze webshop, neem dan altijd eerst contact op met ons om te checken of het product op voorraad is, en om een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat u voor niets naar onze vestiging komt. Let u er op dat u bij ons op locatie niet kunt pinnen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of via telefoon nummer +31 6 24 81 31 19


Verzendkosten

WarmtepanelenNederland hanteert standaard geen verzendkosten binnen Nederland vanaf een bedrag van € 900.
Bij een bestelling lager dan bovenstaand bedrag worden er verzendkosten gerekend, standaard € 14,99 per bestelling.


Kwaliteit en transparantie

Artikelen gekocht bij WarmtepanelenNederland, kunnen binnen 14 dagen in overleg retour gestuurd worden mits deze ongebruikt en in origineel gesloten verpakking worden geretourneerd. Artikelen die gebruikt en- of reeds geïnstalleerd zijn geweest, worden niet retour genomen omdat wij voor kwaliteit en transparantie gaan. “u zou het ook niet prettig vinden om een airco of ander apparaat te ontvangen die eerst elders heeft gehangen en zijn werk heeft gedaan” Wij garanderen u daarom dat alle artikelen, gekocht bij WarmtepanelenNederland, 100% nieuw en ongebruikt zijn.

Alle prijzen vermeldt in deze webshop komen tot stand i.o.m. leveranciers en importeurs van de beschreven artikelen, Voor alle getoonde prijzen geldt: onder voorbehoud van druk c.q. zetfouten.